2015年——2016年上学期南宁市八年级期末考试试卷
英语
本试卷分为第Ⅰ卷和第Ⅱ卷。满分120.考试时间120分钟
第Ⅰ卷(共85分) 听力部分(一至四题)
一.听句子,选择与所听内容相符的图片,每个句子读两遍(每小题1分,共5分)
A B C D E 1. 2. 3. 4. 5. 二,听对话.选择最佳答案【共l0小题.每小题l分。共l0分】
你将听到7段对话,请根据对话内容.选出每个问题的最佳答案。并在答题卡上按要求作答。每段对话读两遍。
第1段对话
( )6.Which is the woman’s favourite festival?
A.Spring Festival. B.Mid-autumn Day. C.Lantern Festival.
第2段对话
( )7.What can we know from the talk?
A.The man worked hard.B.The party didn’t end until midnight. C.The man didn’t sleep a lot. 第3段对话
( )8.What time does the school bus leave on Fridays? A.At 6:30. B.At 7:00. C.At 7:30.
第4段对话
( )9.How does Kitty go to school today? A.By bike. B.On foot. C.By bus.
第5段对话
( )10.What is the man doing?
A.Asking the way to the zoo. B.Talking about the zoo. C.Playing in the zoo. 请听第6段对话,回答第11-12小题。 ( )11.Who isn’t in at the moment?
word文档 可自由复制编辑
A.Mary. B.Sam. C.Kate.
( )12.What does the man do?
A.Take a message. B.Don’t call again. C.Call back. 听第7段对话,回答第13-15小题。 ( )13.What did Emily make at school?
A.Paper sharks. B.Paper planes.C.Paper elephants. ( )14.Who did Emily meet when she was riding her bike? A.Her friend. B.Her teacher. C.Her father. ( )15.Where did Emily and her father talk? A.At school. B.In the street. C.At hom
三、听短文.选择最佳答案。(共5小题,每小题2分。共l0分)
你将听到一篇短文。请根据短文内容。选出每个问题的最佳答案.并在答题卡上按要求作答。短文读两遍。
( )16. What did Lingling’s teacher give her last year? A. Some books. well.
A. with a book
B. with a classmate C. with a dictionary
B. In the exercise books. C. In the notebooks.
( )18. Where should you write down the mistakes? A. In the English books. books?
A. Every week.
B. Every day.
C. Every hour.
( )20. What else is good for you to learn English? A. Listening to English songs. B. Listening to music. C. Listening to pop songs.
四、听短文。填信息(共5小题。每小题l分.共5分) 一
你将听到一篇短文,请根据短文内容.将所缺信息填入答题卡相应的横线上,每空一词。短文读两遍。 How big What people do Where to live The number of pandas Reason why pandas are in danger word文档 可自由复制编辑
B. Some magazines. C. Some advice.
( )17. You should check you spelling if you want to learn English
( )19. How often should you check your vocabulary book and read English
1.5__21_______long and 160 kg Raise money__22____-__the pandas Only in the__23_________in China Only_24_______pandas left in the wild in the early 1980s The area where they live has__25_______
笔试部分(五至十二题)
五、单项选择(共l0小题.每小题l分。共l0分)
请从下列每小题所给的A、B、C、D四个选项中.选出可以填入空白处的最佳答案,并在答题卡上按要求作答。 ( )26. —How was the food in the town?
—Terrible, we still had a good time there. A. or
B. so
C. but
D. because
( )27. — is the population of your city? —About two million. A.How
B. What
C. How many
D. How much
( )28. This place is not big enough for Lucy’s birthday party. We should find a______ one. A. big
B. small
C. bigger
D. smaller
( )29. —Sorry. I have taken your book by mistake. — . A. That’s right you will make.
—Thanks, Miss Rose. A. The more; the less C. The less; the fewer
B. The more; the fewer D. The more; the more
B. Not at all C. All rightn D. Never mind
( )30. —Remember this, John. careful you are, mistakes
( ) 31. —What do you think of the film you saw yesterday? —Oh! It’s one of films I’ve ever seen. A. interesting
B. more interesting D. the most interesting
C. most interesting
( )32. She learned to play piano all by herself. A. a B. an C. the D.不填
( )33. Of all the subjects, chemistry seems to be for me. A. difficult B. too difficult C. more difficult D. the most difficult ( )34.They stayed in Hangzhou______visit the West Lake. A.so that dictionary.
A.look for B.look out C.look up D.look after
word文档 可自由复制编辑
B.in order that C.in order to D.such that
( )35.When you’re reading a book,you’d better not______every word in the
六、完形填空(共l5小题,每小题l分,共l5分)
阅读下面两篇短文.掌握其大意。然后从各题所绘的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。并在答题卡上按要求作答。
A
John was a very naughty boy. His mother always hoped that he would behave better. Then one day, John's teacher called his mother 36 the phone and said, \"Did you know, Mrs. King, that John saved a boy' s life when he fell into the river this morning?\"
Mrs. King 37 very happy. \"John is becoming a good boy,\" she thought. Then she turned to him and said, \"Why didn' t you tell me you were such a 38 boy this morning and saved 39 of your friends when he fell into the river?\" But John didn' t look happy. His face became very red. \"Well, I really had to 40 him out because I pushed him in,\" he said.
( )36. A. in B. at C. on D. of ( )37. A. is B. was C. are D. were ( )38. A. naughty B. careless C. strong D. brave ( )39. A. one B. two C. three D. four ( )40. A. take B. catch C. carry D. pull
B
What is the best way to study?This is a very important question.Some Chinese students often__41__very hard__42__long hours.This is a__43__habit(习惯),but it is not a better way to study.A good student must__44__enough sleep,enough food and enough rest.Every__45__you__46__to take a walk or play basketball or ping-pong or sing a song.When you__47__to your studies,you’ll find yourself__48__than before and you’ll learn more.
Perhaps we can__49__that learning English is like taking Chinese medicine.We mean that like Chinese medicine,the effects(效果)of your study__50__slowly but surely.Learn every day and effects will come just like Chinese medicine. ( )41.A.play ( )42.A.at
( )43.A.best ( )44.A.have ( )46.A.want
B.study C.sleep D.think
C.for
D.with D.bad D.make D.day D.wish
D.are
B.better C.good B.do B.in
C.want
( )45.A.month B.week ( )47.A.begin
word文档 可自由复制编辑
C.hour
C.go
B.hope C.need B.return
( )48.A.stronger B.weaker C.strong ( )49.A.say ( )50.A.return
B.guess
C.talk (A)
B.come
D.weak
D.know
D.get
C.give
七、阅读理解(共20小题.51—65每小题1分。66—70每小题2分,共25分) The 30th Olympic Games was held from July 27th to August 12th in 2012 in London,United Kingdom.London has hosted the modern Olympic Games three times in the history of Olympic Games.
The Beijing-Shanghai High-Speed Railway was put into operation at the end of June,2011.The journey takes about five hours.The train can reach speeds of up to 300 kilometers an hour.The passenger volume(容量)is expected to reach 160 million a year,marking a great step in China’s Railway development.
The 2014 FIFA World Cup will be the 20th FIFA World Cup,an international association football tournament that will take place in Brazil from June 13th to July 13th in 2014.This will be the second time the country has hosted the competition,the first being the 1950 FIFA World Cup. Brazil will become the fifth country to have hosted
the FIFA World Cup twice,after Mexico,Italy,France and Germany.It will be the first World Cup to be held in South America since the 1978 FIFA World Cup in Argentina.
( )51.The 30th Olympic Games was held in______. A.Paris A.1
B.London
C.Beijing
D.4
D.France
( )52.How many times did London host the modern Olympic Games?
B.2
C.3
( )53.The Beijing-Shanghai High-Speed Railway was put into operation at the end of______,2011. A.June
B.July C.August
(B)
Many children go to the zoo on October 4 to see elephants,monkeys and
word文档 可自由复制编辑
D.September
D.France D.1950
( )54.The 2014 FIFA World Cup will be held in______. A.Brazil A.2014
B.Mexico B.2011
C.Italy C.1978
( )55.Brazil hosted the competition for the first time in______.
tigers because that day is World Animal Day.
Now,more children like animals and want to make friends with them.In the zoo,they learn about animal life.They don’t need to go out to show their love of animals.They have pets(宠物)at home.
Mark is a middle school student.He has a black cat.He gives it milk to drink and meat to eat.The cat is his true friend.Jane is also a middle school student.She has two tortoises.They are as big as her hand.Every day,she changes(换)the water for them.She likes to watch them. ( )56.October 4 is______.
A.World Water Day C.World Animal Day
B.World Air Day
D.World Children Day
( )57.Lots of kids like to go to the zoo because they want to______.
A.show their love of animals B.learn how to look after animals C.learn about animal life D.play games in the zoo ( )58.Mark’s pet may be a______.
A.cat
B.dog
C.tortoise
D.fish
( )59.Which of the following is NOT true?
A.More and more children like to make friends with animals these days. B.Mark’s pet likes to drink milk.
C.Jane likes to look after her pets and watch them.
D.Children must go to the zoo to show their love of animals. ( )60.How big are Jane’s pets? A.I don’t know. C.Medium size.
(C)
Franz Schubert was a famous musician in the world.But he lived a very hard life and often suffered(遭受)from being hungry.One day he was very hungry and went to a small restaurant,hoping he might meet some friends there.He looked around but found nobody he could borrow any money from.Then his eyes fell on a paper on one of the tables.In it was a little poem(诗歌).He read the poem.Then he wrote a piece of music for the poem and took his work to the owner of the restaurant.He only received a piece of beef and potato for it.Thirty years after his death,this manuscript(手稿)by Schubert was worth 40,000 francs.It was his famous Berceuse(《摇篮曲》).
( )61.Schubert went to the restaurant to______.
word文档 可自由复制编辑
B.As big as her hand. D.Very small.
A.write a poem for his Berceuse B.have his dinner together with his friend
C.see if he could find some friends who could lend him some money for a meal
D.write a piece of music for the owner of the restaurant ( )62.We know the owner of the restaurant______from this passage. A.was also a musician B.was very kind
C.hated Schubert very much D.didn’t understand music very much ( )63.The passage didn’t tell us______. A.how old he was when Schubert died B.how poor Schubert was
C.why Schubert wrote a piece of music for the little poem D.whether Franz Schubert mastered the poem
( ).What’s the Chinese meaning of“famous musician”?______. A.刻苦的音乐家 C.著名的指挥家
B.勤劳的指挥家 D.著名的音乐家
( )65.The best title for this passage is______.
A.Musician and Hunger B. Franz Schubert and His Berceuse C.Franz Schubert Died D. A Great Musician D Chinese name: Zhang Chinese place: 1979Birth Name: Feng Chinese name: date: Yao Sep. place: 226 ZiyiBirth date: Feb. 9, KunBirth date: January 6, MingBirth 1979Birth place: 12,1980Birth 182 ShanghaiHeight: BeijingHeight( 身高): 1 BeijingHeight: cmWeight(体重): 49 cmWeight: 70 kgJob: cmWeight: 140 kgJob: kgJob: Actress(演员) Volleyball playerHobbies: Basketball playerHobbies: Hobbies: Swimming and Travelling reading
( ) 66.In the passage, is a famous basketball player.
A. Zhang Ziyi C. Yao Ming
B. Feng Kun D. Feng Kun and Yao Ming
Playing computer games ( ) 67.Which of the following is NOT TRUE?
word文档 可自由复制编辑
A. They are all Chinese. B. Feng Kun is a famous volleyball player.
C. Yao Ming was born in Beijing. D. Zhang Ziyi is 1 cm. A. Zhang Ziyi. C.Feng Kun
B. Yao Ming.
( ) 68.Whose hobby is swimming?
D.Zhang Ziyi and Feng Kun.
( ) 69.From the passage we know that .
A. Zhang Ziyi's birthday is September 12, 1980 B. Feng Kun's birthday is January 6, 1979 C. Yao Ming's birthday is May 25, 1980 D. Feng Kun comes from Shanghai
B. Zhang Ziyi and Yao Ming
D. Feng Kun, Zhang Ziyi and Yao Ming
( ) 70. were born in the same year. A. Zhang Ziyi and Feng Kun C. Feng Kun and Yao Ming
八、情量交际(共5小题。每小题l分.共5分)
根据对话内容,从下面方框中选出五个适当的句子补全对话,并在答题卡上按要求作答。 A. What’s the population of it? B. What is it famous for? C. What’s the weather like in Shanghai in winter? D. Where is your home town? E. How old is it? F. Is it in the east of Ch
Betty: Hello, Tony. Are you from China? Tony: Yes, I am. Betty: 71
Tony: My home town is Shanghai. Betty: Shanghai? 72 Tony: Yes, it is. Betty: 73
Tony: About twenty-three million people. Betty: 74
Tony: No, it isn’t. Beijing is smaller than Shanghai. Betty: 75 Tony: It’s very cold.
Betty: Is it colder than Beijing?
word文档 可自由复制编辑
Tony: No, it isn’t. It’s warmer than Beijing. Betty: Oh, I like Beijing better.
71. 72. 73. 74. 75. 第Ⅱ卷(共35分)
注意:用黑色水性笔直接答在答题卡上。在试卷上作答无效。 九、单词分类(共5小题.每小题2分.共l0分)
请根据所给句子的意恶。从下面的方框中选出可以填入句子中的单词,并将其字母标号填在答题卡相应的位置。 A. snowy B.accept C. rock D. oranger E. receive F. shy G. pop H. clever I. rainy, J. pink 76. Bob is a _______/_________boy. 77. My favorite color is / 78. Sally is a fan of / music.
79. You' d better stay at home on a / day. 80. I am very happy when I / .a present. 十、补全对话(共5小题。每小矮l分,共5分)
请根据对话内容.在下面的空白处填入适当的词.使对话完整与正确.并将答案填在答题卡相应的横线上。每空一词。 A: Hello, Peter, You’re at home. B: Yes, please come in .
A: Shall we go out to do some sport?
B:Oh,on. It’s so cold. I don’t want to go out. I’m afraid of the cold weather. A:But play sports can make you keep _81____. B:Maybe you are right.What sport can we play? A:Are you _82_______ at baskteball? B:No, I am bad at it.
A:Then would you _83______ to play tennis or do some running? B:Well,running is _84_____ boring than playing tennis. A:Yes, I think it’s _85_______,too.Then let’s play tennis. B:Ok, Let’s play tennis then.
十一、选词填空(共l0小题.每小题l分。共10分)
请根据所给句子的内窖,从下面的方框中选出适当的词,并用其正确的形式填在答题卡相应的横线上。每空一词.每词限用一次。 hometown teahouse crowded temperature pale accident south book cloudy college 86.There are too much people in the hospital. It’s too _______.
word文档 可自由复制编辑
87. A man badly hurt in the car ________. 88.You can _______ the tickets on the Internet. . It’s ________ today.
90. I hope to go to _______ after graduating from high school 91. We went to the ________and drank some tea.
92.Oh. You’d better see a doctor. You’ve got a high ______. 93. Hainan Island is in the _______ of China.
94.I was born in Shenyang . And Shenyang is my ________. 95. You look _____.what’s the matter with you? 十二、书面表达(共l0分)
假设你叫王红,你的好友李扬在学习英语时遇到一些困难,请根据表格内容给李扬写一封70词左右的信。信的格式和开头已给出,不计入总词数。 李扬的问题1.当别人说英语时,他有时听不懂 (problems2.总是忘记许多新单词 ) 3.害怕写作文(composition) 4.常犯语法错误 你的建议1.尽量听大意(main idea)而不是每个单词 (advice) 2.反复练习 3.交一个笔友 4.向老师和同学寻求帮助 Dear Li Yang,
I know it’s not easy for you to learn English, but I have some advice that may help you. Yours, Wang Hong
期末检测题听力原文及参
听力原文:
word文档 可自由复制编辑
一.听句子,选择与所听内容相符的图片,每个句子读两遍(每小题1分,共5分)
1. Daming learns English by listening to the radio. 2. I often practise conversations with my friends. 3. She joins an English club to practise speaking English. 4. How about flying kites in the park? 5. Why not sing an English song?
二,听对话.选择最佳答案【共l0小题.每小题l分。共l0分】
你将听到7段对话,请根据对话内容.选出每个问题的最佳答案。并在答题卡上按要求作答。每段对话读两遍。 第1段对话
6.M:Which festival do you like best,Spring Festival or Mid-autumn Day? W:Neither,I likes Spring Festival best. Q:Which is the woman’s favourite festival? 第2段对话
7.W:You look tired.You worked too much.
M:I went to Lucy’s birthday party last night.It didn’t end till two o’clock in the morning.
Q:What can we know from the talk? 第3段对话
8.W:What time does the bus leave for school in the morning? M:It usually leaves at 7:00 but it leaves thirty minutes later on Fridays. Q:What time does the school bus leave on Fridays? 第4段对话
9.M:Hello,Kitty,you usually go to school by bike.Why are you walking to school today?
W:Because my bike doesn’t work. Q:How does Kitty go to school today? 第5段对话
10.M:Excuse me,could you tell me the way to the zoo?
W:OK.Go along the road and take the first turning on the left. You’ll find it on the right of the museum. Q:What is the man doing?
请听第6段对话,回答第11-12小题 M:Hello,358724.
W:Oh,hello,Sam.This is Mary speaking.Could I speak to Kate,please?
word文档 可自由复制编辑
M:I’m afraid she’s not in at the moment,Mary.She went out about an hour ago and she’s not back yet.
W:Do you know when she might be back? M:Well,it shouldn’t be long.May I take a message? W:OK,well,tell her I’ve called,will you?And I’ll call again. M:All right.Goodbye,Mary. W:Thank you,Sam.Goodbye. 听第7段对话,回答第13-15小题 W:Welcome home,Dad.
M:Oh,Emily.How are you today? W:Fine.
M:Good.And how was your school today? W:Really fun.
M:Good.And what did you do? W:I made paper elephants.
M:You made paper elephants?OK,and what did you need to make your paper elephants?
W:We used paper and knives and we had to follow the instructions. M:Oh,OK.And what did you do after school? W:I rode my bike.
M:Did you meet your friends?
W:Yes,you can’t believe it.I met Wendy.She is my best friend. M:Oh,that’s great.Well,let’s make dinner.
三、听短文.选择最佳答案。(共5小题,每小题2分。共l0分)
你将听到一篇短文。请根据短文内容。选出每个问题的最佳答案.并在答题卡上按要求作答。短文读两遍
Hello, everyone! I’m Lingling. I was not good at English last year, but my teacher gave me some books about how to learn English. Now my English is good. If you want to learn English well, you should always check your spelling with a dictionary, and you also need to write down the mistakes in your notebook and correct them. Don’t forget to check your vocabulary book and read English books, newspapers or magazines every day. Listening to English songs and radio programmes is also helpful for you to learn English well. If you do these things, I think your English will be better and better.
四、听短文。填信息(共5小题。每小题l分.共5分) 一
你将听到一篇短文,请根据短文内容.将所缺信息填入答题卡相应的横线上,
word文档 可自由复制编辑
每空一词。短文读两遍。
Panda is one of the most popular animals in the world.A panda can grow up to 1.5 meters long and weigh up to 160 kg.People think the panda is very lovely.So it is not surprising that the WWF chose the panda as its symbol.The WWF tells people about animals that are in danger and raises money to save them.The pandas only live in the wild in China.In the early 1980s,there were only 1,000 pandas left in the wild.The main reason why pandas are endangered is that the area where pandas can live has become smaller.
参:
1~5 BAAAC 6~10 AABCA 11~15 ACCBA 参 听力: 1-5 .B D A C E :6~10. A C C B A 11~15. CACAC 16-20. A C C B A
21.meters 22. save 23.wild 24.1000 25. smaller
26.C or “或者”,表选择;so “所以”,表结果;but “但是”,表转折;because “因为”,表原因。由答语句意“食物很差,但我们在那里仍玩得很高兴”可知前后为转折关系,故用but。
27. B 询问人口的数量时用“What is the population of...?”。
28.C 四个选项中有两个原级,两个比较级。题干中没有明显的标志,我们可以从句意上来推断。由上句“这个地方为露西办生日聚会不够大”可推知下句句意为“我们应该找一个更大的地方”,故此处填形容词的比较级bigger。
29.D That’s right.“那是对的”;Not at all. “别客气”;All right.“行;好吧”;Never mind.“没关系;不要紧”。由上句句意“对不起,我错拿了你的书”知答语为“不要紧”。
30.B 本题考查比较级的用法。句意为“约翰,记住:你越细心,你犯的错误就越少”。“the+比较级... , the+比较级...”表示“越……就越……”。故选B。
31.D “one of+the+形容词最高级+可数名词复数形式”表示“……中最……之一”。形容词最高级前要加定冠词the,而且interesting的最高级是在其前面加most构成。
32.C 【解析】考查冠词用法,乐器前要加定冠词the。
word文档 可自由复制编辑
33.D 【解析】考查形容词比较等级,由比较范围of all the subjects可知:用最高级形式。
34.选C。本题考查固定搭配。so that和in order that后接从句;in order to后接动词原形。故选C。
35.选C。本题考查短语辨析。句意:当你在看书的时候,最好不要在词典中查每个单词。look up意为“(在词典中)查找”。故选C。
36- 40 CBDAD
.41.【解析】选B。本题考查语境理解。下文指出这是一个好的学习习惯但不是一个好的学习方法,故选B。
42.【解析】选C。本题考查介词的辨析。介词for常与一段时间连用,在句中作状语。故选C。
43.【解析】选C。本题考查语境理解。与下半句形成转折关系,这里应选good,说明努力学习是一种好的习惯。故选C。
44.【解析】选A。本题考查动词的辨析。句意:一个好学生必须有足够的睡眠。have意为“拥有”。故选A。
45.【解析】选D。本题考查常识。take a walk,play basketball都是些日常活动,所以day为正确选项。故选D。
46.【解析】选C。本题考查常识。take a walk,play basketball这些活动很有必要在每天的学习之余进行,故选C。
47.【解析】选B。本题考查语境理解。根据文意,休息之后,应重新返回到学习上,而不是才开始学习,故选B。
48.【解析】选A。本题考查比较级。由句中的than可知应选比较级;根据文意,锻炼身体后,身体应更加强壮,故选stronger。
49.【解析】选A。本题考查动词辨析。say强调说的内容;guess表猜测;talk指交谈;know指知道。这里强调说的内容,故选say。
50.【解析】选B。本题考查语境理解。根据最后一句“effects will come just like Chinese medicine”以及文意可知come为正确选项。
Ⅳ.51.【解析】选B。细节理解题。由第一段的第一句话The 30th Olympic Games was held from July 27th to August 12th in 2012 in London,可知,第30届奥运会在伦敦举行。
52.【解析】选C。细节理解题。由第一段的第二句话London has hosted the modern Olympic Games three times in the history of Olympic Games.可知,伦敦举行过三次奥运会。
53.【解析】选A。细节理解题。由第二段的第一句话The Beijing-Shanghai High-Speed Railway was put into operation at the end of June,2011.可知,京沪高铁已
word文档 可自由复制编辑
在2011年6月底投入运营。
54.【解析】选A。细节理解题。由第三段的第一句话可知,2014年世界杯将在巴西举行。
55.【解析】选D。细节理解题。由第三段的第二句话可知,巴西在1950年举办过一次世界杯。
56.【解析】选C。事实细节题。由第一段“...October 4...is World Animal Day.”可知,10月4日是世界动物日。故选C。
57.【解析】选C。事实细节题。由第二段第二句话“In the zoo,they learn about animal life.”可知,孩子们去动物园了解动物的生活。故选C。
58.【解析】选A。推理判断题。由第三段第四句话“The cat is his true friend.”可知,猫应该是马克的宠物。故选A。
59.【解析】选D。推理判断题。由第二段第三句话“They don’t need to go out to show their love of animals.”可知,孩子们没必要去动物园表现对动物的爱。故选D。 60.【解析】选B。事实细节题。由第三段第七句话“They are as big as her hand.”可知,简的宠物和她的手一样大。故选B。
61.【解析】选C。事实细节题。由短文第三、四句话“...went to a small restaurant,hoping he might meet some friends...borrow any money from.”可知,舒伯特去餐馆看看是否可以找到朋友借钱。故选C。
62.【解析】选D。推理判断题。由短文第九、十句话“He only received a piece of beef and potato...was worth 40,000 francs.”可知,餐馆老板不懂音乐。故选D。 63.【解析】选A。推理判断题。从短文中我们可以看出舒伯特的贫困,为诗歌谱曲的原因以及舒伯特可以理解这首诗歌。故选A。
.【解析】选D。词义猜测题。famous意为“著名的”,musician意为“音乐家”。故选D。
65.【解析】选B。主旨大意题。本文主要讲述了舒伯特为何作《摇篮曲》。故选B。
66.C 67. C 68. A 69.A 70. A 71~75 DFAGC
76. H/F 77. D/J 78.C/G 79.A/I 80.B/E
81 warm 82.good 83. Like 84.more 85. Boring
86. crowded 87.accident 88.book .cloudy 90 . college 91. teahouse 92. temperature 93. south 94.hometown 95. pale One possible version: Dear Li Yang,
word文档 可自由复制编辑
I know it’s not easy for you to learn English, but I have some advice that may help you. When someone speaks English, you should try your best to understand the main idea, not every word. If you always forget new words, you should practise them more. Another good idea is to make a pen friend you can send emails to. Finally, if you want to improve your grammar, you should ask your teacher and classmates for help.
I hope you will improve your English soon. Yours, Wang Hong
word文档 可自由复制编辑
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- 91gzw.com 版权所有 湘ICP备2023023988号-2
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务