您好,欢迎来到九壹网。
搜索
您的当前位置:首页课时提升作业(一) Unit 1 Warming Up & Reading

课时提升作业(一) Unit 1 Warming Up & Reading

来源:九壹网
圆学子梦想 铸金字品牌

温馨提示:

此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。

课时提升作业(一)

Unit 1 Warming Up & Reading

Ⅰ. 用所给词的适当形式填空

1. That he had _______ (ignore)our advice didn’t upset us at all.

2. Having gone through such a time together, he has been gradually _________ (concern)with their affair.

3. The worker is ______ (entire)shocked at the news that he has been fired for no good reason.

4. Everything in the office, including ________ (curtain)has been replaced by new ones.

5. Since he came to power, he has been a ________ (power)leader of the country. 6. A _______ (dust)table is the only furniture of the old house.

7. Sadly, the boss didn’t know that one of his ________ (partner)was trying to cheat him out of his money.

8. It was ________ (thunder)loudly; meantime, it was raining heavily.

9. While walking your dog, you shouldn’t ________ (loose)it to avoid any accident happening.

10. While visiting Mount Tai the other day, we met with several ________ (German). 答案:1. ignored 2. concerned

- 1 -

圆学子梦想 铸金字品牌

3. entirely 4. curtains 5. powerful 6. dusty 7. partners 8. thundering 9. loosen 10. Germans Ⅱ. 选词填空

be concerned about, have got to, in order to, no longer, set down, calm down, add up, go through, a series of, at dusk 1. After _____________ what was unexpected, he realized that he needed to get further education.

2. He_____________ what he learned as he listened to it carefully. 3. He moved to a strange but beautiful place _________ live his ideal life.

4. Since he gets used to a rich life, he seems to be ________ familiar with a poor one. 5. When we visited him, he was busy ___________ some figures.

6. Many accidents have happened recently, so many people __________ journey safety much.

7. On hearing the moving story, she found it difficult to_____________.

8. Now almost every day________, people around the town like to dance together to relax themselves.

9. As a famous public figure, he often attends __________ voluntary activities.

- 2 -

圆学子梦想 铸金字品牌

10. If you want to be successful in the job interview, you _________ be well prepared.

答案:1. going through 2. set down 3. in order to 4. no longer 5. adding up

6. are concerned about 7. calm down 8. at dusk 9. a series of 10. have got to Ⅲ. 阅读理解

A

While most high school students spend most of their time worrying about who likes who, and different relationships between their classmates, I choose to focus on my school lessons and sports.

When I was young, my mother encouraged me to develop and keep friendship with boys in order to build strong relationships. But she told me not to risk a good friendship with a boy with the title of boyfriend. It’s indeed a wise choice to stay friends with those of the opposite sex(异性). In my opinion, even though some high school relationships might continue after graduation, the probability of them lasting

- 3 -

圆学子梦想 铸金字品牌

much longer is so slim(微小的)that there really is not a point to it.

Firstly you have to think about such a question—whether it is possible to hurt both of you, or even hurt both of your future husbands or wives. My second point is that you still can date(约会)if you hope marriage could possibly follow. Except this, there really is not any other reason for dating. Some students desire relationships for a chance to be romantic. While these are nice to have, there are many more important things at this point in our lives.

The titles of boyfriend and girlfriend put too much stress(重点)on a relationship between high school students. Just staying as common friends may be the best choice for us. I strongly advise we should deal with it in a proper way and follow our teachers’advice if necessary.

【文章大意】在学校生活中, 学生应该把重点放在学习上还是社交上? 对此问题各人有各人的观点。本文作者给出了自己的看法。 1. The author writes this passage probably for to read. A. high school students B. school teachers C. parents and teachers D. married couples

【解析】选A。细节理解题。文章第一段提到“While most high school students spend most of their time. . . ”, 再结合最后一段可知, 文章的写作对象是high school students, 故A项符合题意。

2. Between sexes, the relationship of being good friends might be than that of being boy/girl friends.

- 4 -

圆学子梦想 铸金字品牌

A. weaker B. safer C. slimmer D. stronger

【解析】选D。细节理解题。文章第二段提到“the probability of them lasting much longer is so slim that there really is not a point to it”, 由此可知在高中发展男女朋友关系是不会长久的, 即普通朋友关系比男女朋友关系能更持久、更稳固。 3. How does the writer like the idea of dating among the students? A. Dating is a nice chance for students to be romantic. B. Studying is far more important than dating in school. C. In high school dating can surely lead to future marriage. D. Dating in high school is sure to hurt your future family.

【解析】选B。推理判断题。文中倒数第二段提到“While these are nice to have, there are many more important things at this point in our lives. ”, 作者认为此时还有更重要的事情去做, 比如学习。

4. The underlined word“it”in the last paragraph might refer to . A. the title of boyfriend or girlfriend at school B. advice given by both teachers and parents C. the pressure from school lessons and sports D. the relationship between students of opposite sexes

【解析】选D。词义猜测题。根据文章的主要意思可知, 此处讲的是我们要用恰当的方式来处理与异性之间的关系并遵循老师的建议。因此D项符合题意。

B

World leaders arrived at the G20 summit(峰会)in Australia this weekend to help solve serious global crises(危机)but they

- 5 -

圆学子梦想 铸金字品牌

stayed for the koalas.

All heads of state at the summit, from the“leader of the free world”President Obama to the“Iron Chancellor”Angela Merkel, proved powerless against the lovely animals.

Even the usually stone-faced Putin was pictured cracking a rare smile while embracing(拥抱)a koala, who appeared to be trying to escape the Russian president’s iron grip.

President Obama was equally overjoyed to spend some quality time with a koala named“Jimbelung”. But Obama’s new furry friend did not seem very much impressed with the US commander-in-chief, and instead focused his attentions on the koala in the arms of Australia’s Prime Minister Tony Abbott.

At one point, the two furry creatures even exchanged a kiss, to the obvious delight of Obama and Abbott.

Meanwhile the ladies of the G20 were also treated to the unique Australian experience and were led by Mr Abbott’s wife, Margie, through Brisbane’s Lone Pine Koala Sanctuary on Saturday.

The G20 leaders’wives also getting up close and personal and got to hug some koalas while they also got to hand feed some Kangaroos. Chinese President Xi Jinping’s wife Peng Liyuan and Canadian Prime Minister Stephen Harper’s wife Laureen were among the first ladies who laughed nervously as a couple of large kangaroos sidled(慢慢走近, 悄悄走近)up to help themselves to the offered food. But the“koala diplomacy(考拉外交)”could only carry the western leaders so far.

- 6 -

圆学子梦想 铸金字品牌

【文章大意】本文是一篇新闻报道, 介绍在2014年澳大利亚峰会上, 各国领导人对可爱的考拉毫无招架之力, 纷纷与之亲密接触, 但是这种气氛却不能延续到会议上。

5. Where can we most probably find this passage? A. In a magazine. C. In a science book.

B. In a newspaper. D. In a travel journal.

【解析】选B。推理判断题。本文介绍在2014年11月份世界各国领导人在澳大利亚参加G20峰会的相关情况, 是一篇新闻报道, 最可能出现在报纸上, 故B项正确。

6. What does the underlined part“Obama’s new furry friend”in Para. 4 most probably mean? A. Angela Merkel. C. Tony Abbott.

B. Putin. D. Jimbelung.

【解析】选D。词义猜测题。由第四段第一句话President Obama was equally overjoyed to spend some quality time with a koala named“Jimbelung”. 可知, Obama’s new furry friend指的是那只叫Jimbelung的考拉, 故D项正确。 7. Which of the following is TRUE according to this passage? A. The purpose of the G20 summit is to solve serious global crises. B. Not all heads attending the summit loved koalas. C. The G20 leaders’wives didn’t love koalas at all. D. Putin loves smiling from time to time.

【解析】选A。细节理解题。由第一段信息World leaders arrived at the G20 summit

- 7 -

圆学子梦想 铸金字品牌

in Australia this weekend to help solve serious global crises可知A项正确。 8. Which of the following persons is NOT mentioned in the passage? A. Obama.

B. Angela Merkel. D. ElizabethⅠ.

C. Peng Liyuan.

【解析】选D。细节理解题。文中提到了奥巴马, 安格拉·默克尔和彭丽媛, 但是没提到伊丽莎白一世, 故D项正确。 9. What is the best title for the passage? A. The G20 Summit

B. Leaders Gathered in Australia C. Koala Diplomacy D. Lovely Koala

【解析】选C。主旨大意题。本文介绍在2014年在澳大利亚举办的世界峰会上, 各国领导人纷纷与可爱的考拉亲密接触, 但是, 这种和谐的气氛并没有真正延续到会议上, 故C项(考拉外交)为最佳标题。 Ⅳ. 阅读第二节

根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

When I was 16 years old, a boy gave me an important gift. 1

It was the early autumn of my first year at a junior high school, and my old school was far away. 2 I was very lonely, and afraid to make friends with anyone.

Every time I listened to other students talking and laughing, I felt my heart break. I couldn’t talk with anyone about my problems. And I didn’t want my parents to

- 8 -

圆学子梦想 铸金字品牌

worry about me.

Then one day, my classmates talked happily with their friends, but I sat at my desk unhappily as usual. 3 I didn’t know who he was. He passed me and then turned back. He looked at me, with a smile on his face.

Suddenly, I felt the touch of something bright and friendly. It made me feel happy, lively and warm.

4 I started to talk with other students and made friends. Day by day, I became closer to everyone in my class. The boy with the lucky smile has become my best friend now!

5 I believe that the world is what you think it is. If you think it lonely, you might always be alone. So smile at the world and it will smile back. A. At that moment, a boy entered the classroom. B. He’s living in Australia now and he loves it. C. It doesn’t matter because all the dark days have gone. D. It was a smile.

E. That smile changed my life.

F. It’s practically impossible to make friends here. G. As a result, no one knew who I was. 答案: 1~5. DGAEC

关闭Word文档返回原板块

- 9 -

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- 91gzw.com 版权所有 湘ICP备2023023988号-2

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务