第Ⅰ卷 (共75分)
1.听力试题(每小题1分。共15分)
第一题情景反应这一大题共有5个小题,每小题你将听到一组对话。请你从每小题所给 的A、B、C三幅图片中。选出与你所听到的信息相关联的一项,并在答题卡上将该项涂黑
第二题对话理解这一大题共有5个小题,每小题你将听到一组对话和一个问题。请你从 每小题所给的A、B、C三个选项中.选出一个最佳选项.并在答题卡上将该项涂黑。 ( C ) 6. A. A doctor. B. An engineer. C. A policewoman. ( A ) 7. A. Classmates. B. Neighbors. C. Relatives. (.B ) 8. A. On foot. B. By car. C. By bike.
( C ) 9. A. A brave mother. B. Some students. C. An excellent teacher. ( B ) 10. A. He likes the music player. B. The music player is too expensive. C. The music player is at a good' price. .
第三题 语篇理解 这一大题你将昕到一篇短文。请你根据短文内容和所提出的5个问题。从每小题所给的A、B、C三个选项中。选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 ( B ) 11. In the story, which grade was Frank in?
A. In Grade Six. B. In Grade Seven. C. In Grade Eight. ( A ) 12. Why did the teacher change Frank's part in the school play?
A. Because he was too nervous. B. Because he loved to read aloud.
- 1 -
C. Because his mother didn't help him.
( C ) 13. How did he feel when the teacher asked him to be the narrator(解说员)?
A. Excited. B. Surprised. C. Unhappy. ( A ) 14. What did his mother take him to the garden for?
A. Making him confident. B. Digging all the flowers out. C. Practicing for the school play. ( C )15. What happened at the end of the story?
A. Frank planted many roses. B. Frank refused his new part. C. Frank did very well in the plav. Ⅱ.单项选择(每小题1分。共l5分)
请你从每小题所给的A、B、C三个选项中。选出可以填入空白处的最佳选项。并在答题卡上将该项涂黑。
(C ) 16. We live in Shanxi Province. She's our beautiful home. We all love
A. him B. them C. her C【解析】考查人称代词的用法。代替she,用在动词love后面,做宾语,故用宾格her。
(C ) 20. Miss Taylor never wastes money on anything too expensive, even though she can .to. She has donated much of the money she saved to charities. A. allow B. remind C. afford
- 2 -
C【解析】考查动词词义辨析。根据句意,Miss Taylor不在贵的东西上浪费钱,哪怕她付得起,因为她省下钱用于慈善。为……而付钱,用afford。
( B ) 21. Last night, I computer games when my mother came into my bedroom. You can't imagine how embarrassed I was then!
A. played B. was playing C. have played B【解析】考查动词的时态用法。根据句意,母亲进入我房间时,我在玩电脑游戏。后面的动作持续时间长,强调正在进行,用过去进行时:was playing。
( C ) 22. Nobody believes a 92-year-old could run a marathon she passed the finishing line. People of all ages can challenge themselves.
A. if B. since C. until C【解析】考查连词的用法。根据句意,没人相信…..直到……,使用not…until句式。
( C ) 23. The Zhang family are looking forward to owning a house. Last week they went to see several houses, but of them was suitable.
A. either B. neither C. none C【解析】考查不定代词的用法。根据连词but,后面的内容有转折的意思,用否定形式;而且前面提到的several houses,已经超过两个。“几所房子没有一个”,用none。
( B ) 24. O~tr school had to the soccer games because of the bad weather, which made students frustrated.
A. put on B. put off C. put up
B【解析】考查动词短语的辨析。这里是“足球比赛由于天气不好,而延期”,因此用put off。
( C ) 25. Dear, you need to by next week, to go to university at home or to go abroad.。You are going on eighteen. OK, Mum. I am considering it.
A. make an appointment B. make a suggestion C. make a decision C【解析】考查动词短语的辨析。根据句意,在家还是出国上大学,需要做出决定,应该用make a decision。
- 3 -
( A ) 26. --Every time the exam is over, I will the results. --Take it easy! Grades are not our whole life.
A. be worried about B. be pleased with C. be good at
A【解析】考查形容词短语的辨析。根据答语中的Take it easy,说明前者有顾虑,应该用be worried about。
( B ) 27. , volunteering is both a chance to help others and a good way to develop ourselves.So you'd better make time to volunteer.
A. To my surprise B. To be honest C. To start with
B【解析】考查介词短语的辨析。后面内容是对volunteering的解释,属于事实。因此用To be honest (说实话)。
( B ) 28. --I've got a ticket to the opening ceremony of the twenty-ninth Olympics. I'm leaving for London in a few days.
--What a lucky guy!
A. It's kind of you B. Enjoy yourself C. That's all right B【解析】考查交际用语的用法。前者将要旅行,后者的答语要表示祝愿,因此选Enjoy yourself(玩得愉快)。
( A ) 29. ---We made a good job of our English group work.
--- !Your topic on Advertisement English is fascinating. A. Congratulations B. The same to you C. Sorry to hear that A【解析】考查交际用语的用法。前者在某方面成功了,后者要表示祝贺,因此用Congratulations (祝贺)。
( B ) 30. --As for Mr Brown, do you know ?
--Sure. Canada. But he has been teaching French for two years in Shanghai. A. where he is working B. where he comes from C. where is his motherland B【解析】考查宾语从句的用法。宾语从句要使用陈述语序,先排除C;根据答语,他目前
- 4 -
在上海工作,A项的显然合题意,也就是说,他来自Canada。故选B。
Ⅲ.完形填空(每小题1分,共l5分)
阅读下面短文。掌握其大意。然后从每小题所给的A、B、c三个选项中。选出一个最佳选项.并在答题卡上将该项涂黑.
When I was in primary school, I had a big argument with a boy in my class. l can't 31 what it was about, but I have never forgotten the 32 I learned that day.
I was sure that I was right and he was wrong. 33 , he strongly believed that I was wrong and he was right. The teacher decided to teach us a lesson. She 34 a good idea. She brought both of us to the front of the class and placed him on one side of her grey desk and me on 35 In the middle of the desk was a large, round object. It was 36 for me to see that it was black. She asked the boy what color the object was. \" 37,\" he answered in a loud voice. I couldn't 38 that the object was whites considering that it was certainly black! One more argument started between the boy and me, this time 39 the color of the object. The teacher told me to go stand where the key was standing and told him to come stand where I had been. We changed 40 , and then she asked me what the color of the object was. I 41 answer, \"White. \" It was then that I knew what was wrong. It was an object with two 42 colored sides, and from .his side it was white. 43 from my side was it black. My teacher taught 'me a very important 1.esson that day: You must \" 44 in other person's position (位置) and look at the 45 through their eyes in order to truly understand their ideas.
( B ) 31. A. understand B. remember C. explain ( C ) 32. A. class B. subject C. lesson ( C ) 33. A. Therefore B. Also C. However ( A ) 34. A. came up with B. went on with C. got along with ( C ) 35. A. another B. other C. the other ( B) 36. A. hard B. clear C. lucky ( B ) 37. A. Black B. White C. Grey ( C ) 38. A. realize B. describe C. believe ( C ) 39. A. like B. against C. about
- 5 -
( A ) 40. A. places B. objects C. opinions ( C ) 41. A. could B. should C. had to ( B ) 42. A. similarly B. differently C. brightly ( C ) 43. A, But B. Still C..Only ( B ) 44. A. appear B. stand C, hide ( A ) 45. A. situation B. discussion C. solution
【主旨大意】该短文属于记叙文。作者讲述了小学老师用很特别的方法,引导学生接受他人的观点。
31. B 【解析】句意是:想不想来因什么而争论,用remember(记得)。 32. C【解析】从第二段第三句,和最后一段的第一句中,可知,难忘的是lesson。 33. C【解析】两人观点不一致,前后有转折的意思,用However。 34. A【解析】跟a good idea连用,用came up with“想出”最合适。
35. C【解析】根据情节描述,两个孩子分别在讲桌的两边,也就是说,一边一个,套用one…the other…结构。
36. B【解析】讲桌上的东西很大,颜色极易分辨,因此使用clear。
37. B【解析】根据后文内容,我不相信……而引起的又一次争论,得知男孩说出来的是white。 38. C【解析】我认为是black,男孩认为是white。我不相信男孩所说。 39. C【解析】因…..而争论,用介词about“关于…”。 40. A【解析】老师让我和男孩互换位置,用places。
41. C【解析】作者开始坚持black,而现在改变位置,看到的是white,这时回答物体的颜色,观点明显变化,用had to“不得不”。
42. B【解析】这个物体有两个不同的面,differently“不同的”。
43. C【解析】只是从我这面看是黑色的。only+介词短语作状语是,句子半倒装。 44. B【解析】站在…..位置。
45. A【解析】通过别人的眼光看情况。
Ⅳ.阅读理解(一)(每小题2分.共30分)
阅读下列短文。从每小题所给的A、B、C三个选项中。选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
(A)
- 6 -
Microblogging(微博) is sweeping across the world. You Can express your ideas on any topic on it. Of course, you might also make comments(评论) on others' microblogs. The following is Tonv's microblog at Enviroboard and its comments. Subject: Eco-Friendly Transportation Saturday 9th June 8:05 am \"
Hi everyone! My name's Tony. I'm doing a project about greener ways to travel. I want to know if anyone has any good ideas. Thanks for your help!
Comments [4] I think people should do more things online from home. Why pollute the air by driving
your car to the supermarket, when you can order your weekly shopping on the Internet~ You can also book holidays as well.
Posted by Billy on June 1 lth 7:36 am I try to use public transportation whenever I can. I take the bus to college and walk
home. When my mum wants to give me a lift, I always refuse, as I can get there quickly by bus. Also the buses in my town are electric so they are environmentally friendly!
Posted by Carol on. June 12th 10:35 am
Why not use two wheels? Any motorcycle will use less fuel (燃料)an a car. You don't
get caught in traffic jams either. But in my opinion, the best thing is a bicycle. They don't produce
any pollution and help you to keep fit at the same time. Posted by Daz on .lune 12th 16:00 nm I can't get to my university by bus or train. So I found three other girls who live nearby
to have a car share with. And now we take it in turns to drive every day. I have cut down the costs -- and most importantly,- I am helping the environment!
Posted by Angela on June 15th 9:36pm - 7 -
( A ) 46. Billy thinks that we can make less air pollution by .
A. doing things online at home B. driving cars to shopping centres C. taking buses to the supermarkets
( C ) 47. Buses in Carol's town are environmentally friendly because . A. they use fuel B. they are cheap C. they are electric ( C ) 48. Daz thinks riding bicycles ___________.
A. will help us save more fuel B. will get caught in traffic jams, too C. can be very clean and help keep fit
( B ) 49. Angela goes to school by car sharing because ___________.
A. she doesn't like buses B. she wants to help the environment C. she wants to go to school quickly
( 'C ) 50. Tony wrote the message on his microblog to ____________. A. get some good ideas on making net pals
B. get some tips on travelling to the places with green trees C. ask for some advice on cutting down pollution while travelling
【主旨大意】该短文属于说明文。先对微博作了简单地介绍,之后摘录了Tony关于环保交通的主题帖子,以及另外四个人的评论跟贴。 46. A【解析】从Billy帖子的第一句话中,得知。 47. C【解析】从Carol帖子的最后一句,得知。
48. C【解析】从Daz帖子的最后一句,得知。They don't produce any pollution…因而clean。 49. B【解析】从Angela帖子的最后一句,得知。
50. C【解析】从Tony主题帖子的I want to know if anyone has any good ideas.可知,他在征集环保交通的点子。
(B)
Have you ever been sad because you failed in something? If so, please remember, for often, achieving what you expect is not the most important thing. Here is a story to tell you why. One day a little boy decided to dig a hole behind his house after watching a science program. As he was working, a couple of boys stopped by to watch. \"What are you doing?\" asked one of the visitors. \"I want to dig a deep hole all the way through the earth!\" the boy answered excitedly.
- 8 -
The older boys began to laugh, telling him that it was impossible to do it. Then they left. The little boy kept on digging and digging. Suddenly, a few small colorful stones caught his eyes. He collected them and put them into a glass jar patiently. Humming a song, he went on digging. The jar was full soon. Then he talked to himself calmly and proudly, \"Maybe I can't finish digging all the way through the earth, but look at what I have found in the process (过程) of digging !\"
The boy's goal was too difficult, but it did cause him to go on, in other words, to cause us to keep working!
Not every goal will be achieved. Not every job will end up with a success. Not every dream will come true. But when you can't achieve your goal, maybe you can say, \"Yes, but look what I've found along the way! There are so many wonderful things that have come into my life because I tried to do something!\" It is in the digging that life is lived. is the unexpected joy on the journey that really has a meaning.
- 9 -
(C)
Do animals have a culture? What do we mean by \"culture\"? Recently social scientists have begun to ask if culture is found just in humans, or if some animals have a culture too. When we speak of culture, we mean a way of life that a group of people have in common. Culture is the forms of behavior (行为)hat help people to live together. It is also the forms of behavior that make one group of people different from another group.
Human beings use tools, cooperate with one another, and communicate with language. But these aspects(方面) of human behavior, or \"culture\animals, Animals can make tools, for example. We used to think that the ability to use tools was the dividing line between human beings and other animals. Lately, however, we have found that this is not the case. Chimpanzees(黑猩猩) can not only use tools but actually make tools themselves. Animals can also share knowledge with each other and use their own language to communicate. So it may be important for us to know that the line dividing us from animals is not as clear as we used to think.
( C ) 56. According to the article, \"culture\" means
A. the languages we learn B. the good habits we' share with each other C. the forms of behavior we have in common
( A ) 57. From the fact that chimpanzees can use and make tools,we know A. animals may have a culture like our own B. animals can be as clever as human beings C. animals have the ability to help human beings
( B ) 58. Which of the following statements is TRUE according to the article? A. Chimpanzees never help each other.
B' Animals use their own language to communicate. C. People from different places have the same culture.
( A ) 59. The traditional idea about dividing animals from human beings is that A. human beings can use tools B. human beings can depend on each other C. human beings have the language to communicate ( C ) 60. The main idea of the article is that A. the animal culture is different from the human culture
- 10 -
B. knowledge and communication are no longer signs of only human behavior C. the line dividing human culture from animal culture is not as clear as we might think 【主旨大意】该短文属于说明文。讲述了文化的概念及动物与人类一样,也有文化。 56. C【解析】根据短文第一段这句When we speak of culture, we mean a way of life that a group of people have in common.得知。
57. A【解析】从短文第二段中,…or \"culture\可知,动物也有“culture”,接着就讲了黑猩猩使用工具制造工具的实例。因此,此例就是为了说明动物有可能像我们自己一样,也有“culture”。 58. B【解析】从短文倒数第二句,得知信息。
59. A【解析】从短文第二段We used to think that the ability to use tools was the dividing line between human beings and other animals.得知。
60. C【解析】本文主要谈论的是文化,排除B;而且强调的是人类文化与动物文化的相似处,又排除A。
第Ⅱ卷 (共45分)
V.听力填空(每小题1分。共5分)
这一大题你将听到一封信。请你根据所听内容,完成下面的表格,并将获取的信息填到相应的位置上。每空一词。 Name:John Sex:Male Nationality:American Who he came to China with: With his 61.parents working in a bank. What he is like: What he often does: ·He Can 65.offer more help to others. Why he wants to join the club: ·He wants to make more friends.
He is healthy,hard—workin9,62.helpful and friendly. ·He helps kids pronounce English words 63.properly. ·He helps the old cross the streets. ·He gives his seats to the women with babies. ·He sometimes picks up . rubbish in the park. - 11 -
Ⅵ.补全对话(每小题1分,共5分)
根据对话内容,从方框内所给的选项中选出最佳选项,将其答案的序号写在方框下面的横线上,选项中有两项为多余项。
( Da Wei comes across Li Lei, who is studying, in the school library. ) A: Hi, Li Lei. Are you busy with your homework now? B: Oh, yeah, Da Wei. And you?
A: I'm here for a book. Hey, Li Lei. Have a break! We should be outside in the fresh air. It's good for us.
B: Sorry, I can't. 66 I must hand it. in tomorrow.
A: Oh, I see. But we can't always stay indoors. We must often take exercise. 67 B: Never. I hardly have time now. A sea of homework almost takes up all my free time. It's sad but that's life. 68
A: You mean my life? In fact, I'm also very busy like you. But you know I like sports. 69 When ever I have a little time, I will try them. B: No wonder you are so energetic.
A: Yeah, better health, better grades. 70 B: Yes, you are right. It sounds as if should also try to exercise often in the future. Da Wei, shall we play basketball for a while now? A: OK. Let's go!
A. How about your life?
B. I like jumping, running, playing basketball and so on. C. Why not walk in the fresh air? D. How often do you exercise? E.. Do you agree with me?
F. I have to finish my homework first. G. Sounds like great fun!
66. F 67. D 68. A 69. B 70. E 【主旨大意】这是两个同学之间的对话。Li Lei作业多,没时间运动;Da Wei鼓励他多运动,better health, better grades。
66. F【解析】不能到户外休息,而且明天要上交,从这些信息中得知他必须先做作业。
- 12 -
67. D【解析】根据下文的回答Never得知,用How often提问。 68. A【解析】从后者的“You mean my life?”,可推测。
69. B【解析】前面提到sports,后面又有try them,可以判断在列举几样运动项目。 70. E【解析】前面的同学Da Wei表达了一种观点,后面的同学Li Lei的回答是Yes,可知,问句是一般疑问句。
Ⅶ.阅读理解(二)(每小题2分,共10分) 阅谴下面短文.筒要回答所给问题。
Welcome to Youth Radio, your radio. Here we're proud to introduce three Amazing Kids.
Gina, who is thirteen years old, got first prize in the \"Young Cook of the Year\" competition and she wants to write a recipe book for kids. \"I want it to be fun to read and easy enough for children to use,\" she says. Gina learned by watching her father, who's also good at cooking, in the kitchen. She wants to encourage other children to cook because \"everyone needs to eat so it's a skill that will always be useful!\"
Seventeen-year-old Brian used to love running until he was hurt in a serious accident three years ago. He lost part of one leg and didn't even expect to walk again. Now he's an athlete who has recently taken part in a long race. \"After my accident I wanted to give up,\" he says. \"But now I'm happy to be alive and able to continue running.\"
Helen has always been good at science, but she thought it was too difficult to become an inventor. Then she heard about an accident that had happened when a car hit a train in her town. \"That gave me an idea,\" says the clever sixteen-year-old. It took her over a year to invent a small special machine that tells car .drivers when a train is coming. One company is already interested in selling it, so it may be in he shops soon!
Do you know a child like them? Please e-mail us at amaxingkids@ mail. com and tell us why he or she should be on our radio. Thank you. 71. What was Gina the winner of?
The \"Young Cook of the Year\" competition. / \"Young Cook of the Year\". / She was the winter of the \"Young Cook of the Year\" competition. 72. Does Gina want to write a children's recipe book? Why?
- 13 -
Yes, she does./Yes. Because she wants to encourage other children to cook. / Yes. Because {she thinks } everyone needs to eat and cooking is a skill that will always be useful. / Yes, because she thinks cooking will be a useful skill for children / kids. 73...Why is it surprising that Brian is an athlete?
Because she is able to continue running though he lost part of one leg. / Because he didn't give up running although he is disabled. / Because he lost part of one leg ( in a serious accident three years ago). / Because he is a disabled teenager. 74. What is Helen's new invention used for?
(For) telling ear drivers when a train is coming. / It's used for telling car drivers when a train is coming.
75. What do you think the three Amazing Kids are like?
(I think )they are creative, brave and talented/bard-working/clever/…
【主旨大意】短文来自一篇广播节目。向大家介绍了三个Amazing Kids,并逐一对他们的惊人事迹做了讲述。
71. The \"Young Cook of the Year\" competition. / \"Young Cook of the Year\". / She was the winter of the \"Young Cook of the Year\" competition. 【解析】在第二段第一句话中,有信息。
72. Yes, she does./Yes. Because she wants to encourage other children to cook. / Yes. Because {she thinks } everyone needs to eat and cooking is a skill that will always be useful. / Yes, because she thinks cooking will be a useful skill for children / kids. 【解析】在第二段中,有信息。
73. Because she is able to continue running though he lost part of one leg. / Because he didn't give up running although he is disabled. / Because he lost part of one leg ( in a serious accident three years ago). / Because he is a disabled teenager. 【解析】在第三段中,有信息。
74. (For) telling ear drivers when a train is coming. / It's used for telling car drivers when a train is coming.
【解析】在第四段倒数第二句中,有答案。
75. (I think )they are creative, brave and talented/hard-working/clever/…
【解析】作为Amazing Kids,这三个孩子身上都具有许多的优良品质,可根据自己的理解
- 14 -
发挥。
Ⅷ.词语运用(每小题1分。共10分)
根据语篇内容。用方框中所给词的正确形式填空.使短文通顺、连贯。方框中有两个词为多余项。
through angry kind take that good make how cry why do kill
\"Mommy, what are you doing?\" asked Susie. \"I 76 a dinner for Mrs. Smith next door.” \"Why?\" asked Susie, who was .only six years old.
\"Because Mrs. Smith is very sad; her daughter 77 in an earthquake and she has a broken heart. We need to look after her. \" \"Why, Mommy?\"
\"You see, Susie, when someone is sad, they have trouble 78 the little things like cooking dinner or other chores. Because Mrs Smith is our neighbor, we .need to do some thing to help her. Mm Smith won't ever be able to talk with her daughter or do all those wonderful things 79 mommies and daughters do together. You are a very smart girl, maybe you'll think of some way 80 care of Mrs Smith. \"
Susie thought seriously about 81 she could care for Mrs Smith. A few minutes later, .Susie knocked on her door. Mrs Smith answered the knock with a \"Hi, Susie.”
From her sad look, Susie noticed that Mrs Smith must 82 for a long time. \"What can I do for you, Susie?\" asked Mrs Smith.
\"My mommy says that you lost your daughter and your heart is broken.\" Susie held her hand out shyly. In it was a Band-Aid(创可帖). \"This is for your broken heart.” Mrs Smith burst into tears. 83 her tears she said, \"Thank you, darling girl, this will help a lot.\"
Mrs Smith accepted Susie’s 84 and she put Susie's Band-Aid in a small picture frame(相框). She feels a little 85 every time she sees it. She wisely knows that healing takes time and support.
- 15 -
【主旨大意】
76. am making 【解析】此处是做饭的意思,选make。根据问话,应使用现在进行时。 77. was killed 【解析】在地震中,可以推测是kill,因为后面又讲述不能再跟女儿说话,倒数第二段“My mommy says that you lost your daughter”等等。这里是被动语态,一般过去时。 78. doing 【解析】根据全面的举例,做饭、做家务,可知这里是做事情,用do,trouble 后面跟动词的现在分词形式。
79. that【解析】后面是一个定语从句,用that连接。
80. to take【解析】句意是想出办法照顾Mrs Smith。动词短语take care of“照顾…”,不定式短语做定语,修饰way。
81. how 【解析】 句意是认真地想怎样照顾Mrs Smith。后面是宾语从句,用how连接。 82. have cried 【解析】一个六岁女孩,能在Mrs Smith脸上观察到的是哭过的表情。后面跟时间段,用现在完成时。前面有情态动词must,直接用have。
83. Through 【解析】这时候Mrs Smith满眼泪水,这里有“透过”的意思。
84. kindness 【解析】小女孩的行为很善良,Mrs Smith接受了。在名词所有格后,使用名词形式。
85. better【解析】悲伤的母亲感觉好些了。前面有a little修饰,用比较级。
Ⅸ.书面表达(共15分)
现在,社会上补习机构火爆,在各种媒体上,我们经常可以看到“名师名校”、“个性化教学”、“终级押题”、“秒杀中考”等广告词。你相信这样的宣传吗?为此,你所在的学习小组针对这一社会现象,围绕“课余时间我们应该更多地去做什么才能够得到全面的发展”展开了讨论.最终大家形成了以下的观点:
请你根据同学们的上述观点,并结合自己的亲身体验,就此问题陈述自己的看法,内容必须包含以下要点:
- 16 -
1. Would you like to take after-school classes? Why or why not? give 3 reasons:
a waste of time or money;
more time to read, do sports or take social activities…; become more creative
2. What would you like to do in your spare time?
3. Please tell us one of your stories of this kind of experience. 要求:1.词数80词左右;2.文中不得出现真实的人名与校名。 【写作思路】 一、审题
本篇作文考查体裁为议论文,要求根据同学们的上述观点,并结合自己的亲身体验,就此问题陈述自己的看法。时态可用一般现在时和一般过去时。 二、列举写作要点
1. Would you like to take after-school classes? Why or why not? (Please give 3 reasons.) 2. What would you like to do in your spare time?
3. Please tell us one of your stories of this kind of experience. 三、列出重点短语及句型
It seems that…, used to, not …any more, be interested in, prefer… to…, rather than, spend time doing sth, fall behind, be involved in…, do well in,
- 17 -
- 18 -
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- 91gzw.com 版权所有 湘ICP备2023023988号-2
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务