您好,欢迎来到九壹网。
搜索
您的当前位置:首页2015年12月英语四

2015年12月英语四

来源:九壹网


2015年12月四级全套答案。

第一版

36. N) saw

37. F) decades

38. H) globally

39. D) chances

40. J) occurs

41. A) additional

42. B) associated

43. G) experiences

44. M) reduce

45. K) populations

How to Eat Well

46. Cooking benefits people in many ways and enables them to connect with one another.

答案:D Shouldn’t preparing—and consuming—food be a source of comfort, pride, health, well-being, relaxation, sociability?…

47. Abundant information about cooking is available either online or on TV.

答案:B It’s not because fresh ingredients are hard to come by…

48. Young people do less cooking at home than the elderly these days.

答案:F. Perhaps a return to real cooking needn’t be far off…

49. Cooking skills can be improved with practice.

答案:O. You don’t have to hit the grocery store daily, nor do you need an abundance of skill…

50. In the mid-20th century, most families ate dinner at home instead of eating out.

答案:G. Back in the 1950s most of us grew up in households where Mom cooked virtually every night…

51. Even those short of time or money should be encouraged to cook for

themselves and their family

答案:E. When I talk about cooking, I’m not talking about creating elaborate dinner parties or three-day science projects.…

52. Eating food not cooked by ourselves can cause serious consequences.

答案:J. There have been half-hearted but well-publicized efforts by some food companies to reduce calories in their processed food, but….

53. To eat well and still save money, people should buy fresh food and cook it themselves.

答案:M. To those Americans for whom money is a concern…

54. We get a fairly large portion of calories from fast food and snacks.

答案:C. And yet we aren’t cooking…

55. The popularity of TV led to the popularity of frozen food.

答案:H. Although frozen dinners were invented in the ‘40s, their popularity didn’t boom until televisions became popular a decade or so later…

DBFOGEJMCH

56. A) It is disappearing.

57. B) electronically.

58. D) Spending money is so fast and easy.

59. A) It represents a change in the modern world.

60. C) He feels reluctant to part with the traditional wallet.

61. A) They are culture-related.

62. C) They get less sleep on public holidays.

63. C) The World Cup.

. B) They want to get sufficient sleep.

65. B) Few people really know the importance of sleep.

第二版

36 G favorite 37 Mprotest 38 Bamount 39 Otheories

40 I immediately 41 Dcrazy 42 Fdifferences 43 J naturally

44 H happening 45 N rejected

The perfect essay

46. The author was advised against the improper useof figures of speech.

答案: I。 She had no patience for brilliant butirrelevant figures of speech.

47. The author’s mother taught him a valuablelesson by pointing out lots of flaws in his seemingly perfectessay.

答案:C。In any event, my mother and her red pen showedme how deeply flawed a flawless essay could be.

48. A writer should polish his writing repeatedlyso as to get closer to perfection.

答案:K 。Repeatedly. We do out absolute best with apiece of writing, and come as close as we can to the ideal.

49. Writers may experience periods of time in theirlife when they just can’t produce anything.

答案:E。For me……writer’s block —— I was not able toproduce anything for three years.

50. The author was not much surprised when hisschool teacher marked his essay as “flawless”.

答案: B。This dream came true for me Of course, I hadheard that genius could show itself at an early age, so I was onlyslightly taken aback that I had achieved perfection at the tenderage of 14.

51. Criticizing someone’ s speech is said to beeasier than coming up with a better one.

答案:F。……according to Plutarch, “to raise objectionsagainst another man’s speech, it is a very easy matter; but toproduce a better in its place is a work extremely troublesome.”

52. The author looks upon his mother as his mostdemanding and caring instructor.

答案:A。……I can identify one truly impossible teacher.She cared about me, and my intellectual life, even when Ididn’t.

53. The criticism the author received from hismother changed him as a person.

答案:H。That was when true criticism, the type thatchanged me as a person, began.

54. The author gradually improved his writing byavoiding fancy language.

答案:J。She trimmed back my flowery language, drewlines through my exclamation marks and argued for…and slowly mywriting improved.

55. Constructive criticism gives an author a goodstart to improve his writing.

答案: G。Genuine criticism creates a precious openingfor an author to become better on his own terms……

56. A) Its success is hard to copy anywhereelse.

57. B) Lack of the right kind of talents.

58. A) Its location is not as attractive to richpeople.

59. D) It is an old city with many sites ofhistorical interest.

60. C)they can do more than providing money

61. C) It may prevent your business and career fromadvancing.

62. B) Encourage people to disagree and argue.

63. A) To find out the truth about an issue.

. D) They take care not to hurt each other’sfeelings.

65. D) Acknowledge their contribution.

第三版

J—fundamentally

G-expands

O-superficial

K-interpretation

B-acquired

I-flows

F-elements

M-regard

H-familiar

A-accustomed

46 G it will not be difficult

47. D what distinguishes

48 A

49 E

50 K

51 H

52 C

53 I

54 B

55 J

56 C it may have a negative effect on creativework.

57 A they combine clock-based and task-basedplanning

58 D they tend to be more productive.

59 B it does not attach enough importance totask-based practice

60 A task-based timing is preferred for doingcreative work

61.A Her past record might stand in her way to anew life

62. B they are deprived of chances to turn over anew leaf

63. C. they are marginalized in society

D a lot of them have negative effects onsociety

65 B to appeal for changes in America’s criminaljustice system

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- 91gzw.com 版权所有 湘ICP备2023023988号-2

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务