第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节单项填空(共15小题;每小题l分,满分l5分)
从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 例:We______last night, but we went to the concert instead. A. must have studied B. might study C. should have studied D. would study 答案是C。
21. (2011江西六校高三下学期联考)Why not buy him _______ MP4 as_______ birthday present since he likes music? A. an; the B. the; the C. an; a D. a; a 22.(2011枣庄二模)It rained for two weeks on end, completely _____ our holiday. A.to ruin B.ruining C.ruined D.ruin
23. (2011新课标全国卷) William found it increasingly difficult to read,for his eyesight was beginning to .
A. disappear B. fall C. fail D. damage
24. (2011皖南八校第二次联考)I have been told that the new law will come into ______ on January 1st next year.
A. effect B. use C. service D. existence 25. (2011全国卷Ⅱ) I got this bicycle for :My friend gave it to me when she bought a new one.
A. everything B. something C. anything D. nothing 26. (2011江西六校高三下学期联考) Everyone in the village hoped that he would _______ after a few days’treatment. A. pick up B. come up C. keep up D. make up
27. (2011安徽省江南十校高三联考)The Greens must have been to 2010 Shanghai Expo, ______they? A. hadn’t B. didn’t C. can’t D. weren’t 28.(2011南充市第二次高考适应性考试)The city of Nanchong has grown so fast that it’s at least what it used to be.
A.five times the size of B.five times the size as large as C.five times larger D.five times size as 29.(2011聊城二模)—Do you think he will do me a favor? —He is the last one to help others. He ______ give you a hand, though. A. might B. must C. can D. should
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
30. (2011年浙江省“百校联盟”交流联考)As a student in Senior Three,I must work hard. ___________,I should take exercise to strengthen my body.
A. Otherwise B. Meanwhile C. Therefore D. Thus 31. (海南省海口市六校2011届高三上学期第三次联考)He______ on the farm for twenty years and now he is a teacher.
A. has worked B. had worked C. worked D. works
32.(黑龙江哈九中2011届高三上学期期末考试)—Why do you drink so much tea? —Well,_______ it doesn’t keep me awake in the nights. A.although B.as soon as C.as long as D.while 33. (2011成都“二诊”)It surprised us all ______ Kate made such big progress in this final exam. A. when B. that C. how D. whether 34. (2011北京卷)Mary was much kinder to Jack than she was to the others, ,of course,made all the others upset.
A. who B. which C. what D. that
35.(2011江西卷)—We need three single rooms for the first week in June. — ______. The hotel’s not busy then. A. No problem B. Don’t bother C. Never mind D. It doesn’t matter
第二节(陕西宝鸡中学2011届高三适应性训练)完形填空(共20小题;每小题l.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
He lost his arms in an accident that claimed his father’s life who was the main 36 of support for the family. He had to 37 the arms of his younger brother,and his younger brother became his 38 ,never leaving him alone for years. Except for writing with his toes,he was completely unable to do 39 in his life. One late night,his younger brother accompanied him into the toilet and went back to 40 . But being so 41 ,his younger brother fell asleep,leaving him on the toilet for two hours. As the two brothers grew up together,they had their share of problems and they would often 42 . His younger brother wanted to live 43 from him,living his own life,as many normal people do. So he was 44 and didn’t know what to do. A 45 misfortune befell(降临) a girl. One night her mother,who suffered from mental illness 46 . So her father went out looking for her mother,leaving her alone at home. She tried to prepare a 47 for her parents,only to overturn the stove, 48 in a fire which took her hands away. Though her elder sister who was studying in another city,showed her 49 to take care of her,she was determined to be completely 50 . At school,she always studied hard.
One day,the boy and the girl were both invited to appear on a television interview program. They were both asked to write something on a piece of paper with their toes. The boy wrote: My younger brother’s arms are my arms; 51 the girl wrote: Broken wings,flying heart.
Disasters can 52 at any time. If you choose only to complain and 53 from the ordeal(苦难的经历),it will always follow you wherever you go. But if you decide to be 54 ,the hardship will turn out to be a(n) 55 on which new hopes will arise. 36. A. cause B. strength C. source D. course
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
37. A. live on 38. A. shadow 39. A. something 40. A. play 41. A. tired 42. A. support 43. A. lonely 44. A. heartless 45. A. same 46. A. died 47. A. meal 48. A. leading 49. A. willingness 50. A. independent 51. A. since 52. A. strike 53. A. hide 54. A. careful 55. A. difficulty B. take on B. volunteer B. anything B. work B. angry B. separate B. different B. heart-broken B. similar
B. disappeared B. medicine B. resulting B. anxiety B. relaxed B. while B. afford B. remain B. strong B. fortune C. turn on C. bodyguard C. nothing C. wait
C. impatient C. quarrel C. separated C. kind-hearted C. simple C. dismissed C. heating C. taking
C. contribution C. disabled C. as C. form C. survive C. healthy C. occupation D. depend on D. servant D. everything D. wash D. unfair D. avoid D. divided
D. heart-warming D. strange D. failed D. plan D. bringing D. respect D. energetic D. though D. return D. escape D. polite D. attitude 第三部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节 (共15小题,每小题2分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
A(2011温州市高三五校3月联考)
Ed Viesturs grew up in Rockford,Illinois,where the tallest thing on the horizon was the water tower. But on Thursday,Viesturs became the only American to climb to the top of the world’s 14 highest mountains.
His last hike was up Mount Annapurna,in Asia’ s snowcapped Himalayas. At 26,545 feet,its peak is the 10th highest in the world. It is the mountain that inspired him to start climbing. “It tends to be the trickiest,the most dangerous,”said Viesturs.“There’s no simple way to climb it. There are threatening avalanches (雪崩) and ice falls that protect the mountain.”
In high school,Viesturs read French climber Maurice Herzog’ s tale of climbing the icy Annapurna. Herzog’s story was of frostbite (冻伤) and difficulty and near-death experiences. Viesturs was hooked right away.
Viesturs got his start on Washington’s Mount Rainier in 1977,guiding hikes in the summer. Fifteen years ago,he set out to walk up to the world’s highest peaks. Finally,he’s done.
The pioneering climber talks about mountains as if they were living creatures that should be treated with respect. “You have to use all of your senses,all of your abilities to see if the mountain will let you climb it,”said Viesturs. “If we have the patience and the respect,and if we’re here at the right time,under the right circumstances,they allow us to go up,and allow us to come down.”
What’s next for a man who can’t stop climbing? “I’m going to hug my wife and kids and kind of kick back and enjoy the summer,”says Viesturs. But for a man who’s climbed the world’s 14 tallest mountains,he will probably soon set off on yet another adventure.
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
56. What record has Ed Viesturs set?
A. He has succeeded in climbing to the world’s 14th highest mountain. B. He has been to the top of the world’s 14 highest mountains. C. He has become the first to climb to the height of 26,545 feet.
D. He has become the first man to climb to the top of 14 highest mountains in the world. 57. The underlined word“hooked”in Paragraph 4 can be replaced by“______”. A. frightened B. discouraged C. interested D. upset
B [2011·四川卷]
It’s 5:00 in the morning when the alarm (闹钟) rings in my ears. I roll out of bed and walk blindly through the dark into the bathroom. I turn on the light and put on my glasses. The house is still as I walk downstairs while my husband and three kids sleep peacefully. Usually I go for a long run, but today I choose my favorite exercise DVD,Insanity. Sweat pours down my face and into my eyes. My heart races as I force my body to finish each movement. As I near the end of the exercise,I feel extremely tired, but a smile is on my face. It’s not a smile because the DVD is over, but a smile of success from pushing my body to its extreme limit. Some people enjoy shopping,smoking,food,work,or even chocolate. But I need exercise to get through each day. Some shake heads when they see me run through the town. Others get hurt when I refuse to try just one bite of their grandmother’s chocolate cake. They raise their eyebrows, surprised by my “no thank you,” or by my choice to have a salad. Over the years, I have learned it’s okay to just say “no.” I shouldn’t feel sorry for refusing food that I don’t want to eat.
So what drives me to roll out of bed at 5:00 a.m.?What gives me the reason to just say no to ice cream? Commitment. A commitment to change my life with a way that reduces daily anxiety,increases self-confidence and energy,extends life and above all improves my body shape. This is the point where a smile appears on my face as I look at myself in the mirror or try on my favorite pair of jeans that now fit just right. It’s through commitment and sweat that I can make a difference within myself inside and out.
60.Why is there a smile on the author’s face in the morning? A.Because she sees her family sleeping peacefully. B.Because she finishes her favorite exercise. C.Because she enjoys the interesting DVD. D.Because she feels a sense of achievement.
61.Which of the following is true according to Paragraph 2?
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
A.She doesn’t treat others politely. B.She likes to make others surprised.
C.Others don’t understand what she does. D.Others try to help her by offering her food.
62.What does the underlined word “commitment” in the last paragraph mean? A.Good health. B.Firm belief. C.A strong power. D.A regular habit.
63.What can we learn about the author from the text? A.She acts in a strange way.
B.She wants to look different from others. C.She aims to develop a good body shape. D.She has difficulty getting along with others.
C [2011·北京卷]
“I Went Skydiving at 84!”
As a young girl growing up in the 1930s,I always wanted to fly a plane,but back then it was almost unheard of for a woman to do that. I got a taste of that dream in 2001,when my husband arranged for me to ride in a hot air balloon for my birthday. But the experience turned out to be very dull. Around that time,I told my husband that I wanted to skydive. So when our retirement community(社区)announced that they were having an essay competition and the topic was an experience of a lifetime that you wanted to have,I decided to write about my dream. In the essay,I wrote about my desire to skydive, stating George Bush Sr. did it at age 80. Why not me? I was just 84 and in pretty good health. A year went by and I heard nothing. But then at a community party in late April 2009,they announced that I was one of the winners. I just couldn’t believe it. Inspired by this,I decided to realize my dream,even though some of my family members and my doctor were against it. On June 11,2009,nearly 40 of my family and friends gathered in the area close to where I would land while I headed up in the airplane. My instructor,Jay,guided me through the experience. The plane was the noisiest one I had ever been in,but I wasn’t frightened—I was really just looking forward to the experience. When we reached 13,000 feet,Jay instructed me to throw myself out of the plane. When we first hit the air,the wind was so strong that I could hardly breathe. For a second I thought, “What have I gotten myself into?” But then everything got calmer. We were in a free fall for about a minute before Jay opened the parachute(降落伞), then we just floated downward for about five minutes. Being up in the clouds and looking at the view below was unlike anything I have ever felt—much better than the hot air balloon. I was just enjoying it.
Skydiving was really one of the greatest experiences of my life. I hope other people will look at me and realize that you don’t stop living just because you are 84 years old. If there’s something you want to experience,look into it. If it’s something that is possible,make it happen.
. What happened to the author in 2001? A. She flew an airplane.
B. She entered a competition.
C. She went on a hot air balloon ride.
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
D. She moved into a retirement community.
65. The author mentioned George Bush Sr. in her essay to________. A. build up her own reputation B. show her admiration for him C. compare their health condition D. make her argument persuasive
66. How did the author feel immediately after she jumped out of the plane? A. Excited. B. Scared. C. Nervous. D. Regretful.
67. What did the author enjoy most when she was skydiving? A. The beautiful clouds. B. The wonderful view.
C. The company of Jay. D. The one-minute free fall.
D(2011深圳二模)
Robots have proved to be valuable tools for soldiers,surgeons and homeowners hoping to keep the carpet clean. But in each case,they are designed and built specifically for the job. Now there is a movement under way to build multipurpose machines-robots that can move about in changing environments such as offices or living rooms and work with their hands. All-purpose robots are not,of course,a new idea.“It’s been five or 10 years from happening for about 50 years,”says Eric Berger,co-director of the Personal Robotics Program at Willow Garage,a Silicon Valley organization. The delay is in part because even simple tasks require a huge set of capabilities. For a robot to fetch a mug,for example,it needs to make sense of data gathered by a variety of sensors-laser scanners identifying potential blocking objects,cameras searching for the target,force feedback in the fingers that grasp the mug,and more. Yet Berger and other experts are confident that real progress could be made in the next decade. The problem,according to Willow Garage,is the lack of a common platform for all that computational effort. Instead of enlarging the capabilities of a single machine,everyone is designing robots and the software to control them,from the ground up. To help change this,Willow Garage is currently producing 25 copies of its model PR2 (for“Personal Robot 2”),a two–armed,wheeled machine that can switch off the electricity,open doors and move through a room. Ten of the robots will stay in-house,but 10 more will go to outside research groups,and everyone will share their advances. This way,Berger says,if you want to build the robotic equivalent (等同物) of a Twitter (网站),you won’t start by constructing a computer.“You build the thing that’s new.” 68.The robots are mentioned to do some specific jobs EXCEPT in . A.battle fields B.operation room C.people’s houses D.wild fields 69.The multipurpose robot may be identified as a machine that . A.can move about in changing environments and work with their hands B.can make sense of data gathered by a variety of sensors C.has a huge set of abilities to finish all the simple tasks
D.has identifying laser scanners,searching cameras and force feedback
70.According to Willow Garage,we will make real progress in building all-purpose robots if . A.everyone is designing robots and the software to control them
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
B.they can produce 25 copies of its model PR2
C.people can enlarge the capabilities of a single machine D.people can start by constructing a computer 第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分)
[2011·课标全国卷] 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
Money Matters
Parents should help their children understand money.__71__ So you may start talking about money when your child shows an interest in buying things,candy or toys,for example.
1. The basic function of money
Begin explaining the basic function of money by showing how people trade money for goods or services. It’s important to show your child how money is traded for the things he wants to have. If he wants to have a toy, give him the money and let him hand the money to the cashier(收银员) .__72__ When your child grows a bit older and understands the basic function of money, you can start explaining more complex ways of using money.
2.Money lessons
Approach money lessons with openness and honesty.__73__If you must say no to a child’s request to spend money,explain,“You have enough toy trucks for now.” Or,if the request is for many different things, say,“You have to make a choice between this toy and that toy.”
3.__74__ Begin at the grocery store. Pick out two similar brands of a product—a name-brand butter and a generic(无商标产品),for example. You can show your child how to make choices between different brands of a product so that you can save money. __75__ If he chooses the cheaper brand, allow him to make another purchase with the money saved. Later,you may explain how the more expensive choice leaves less money for other purchases.
A. Wise decisions B. The value of money C. Permit the child to choose between them. D.Tell your child why he can—or cannot—have certain things.
E. Ask yourself what things that cost money are most important to you. F. Talk about how the money bought the thing after you leave the toy store. G. The best time to teach a child anything about money is when he shows an interest. 第II卷(非选择题,共35分)
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分) (2011浙江新高第二次联考)
下面短文中有10处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线, 并在该词下面写上修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处, 多者 ( 从第11处起 ) 不计分。
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
How nice to hear from you again! You want to know how is going on in schools in China? In short,things had begun to improve since schools were called on to reduce students’ learning load. I don’t know about others,so I used to have to work even if at weekends doing endless homework and attend classes as well. Now I have more free time. I can follow my own interest such as reading books,visiting to museums,and taking computer lessons. In evenings I can watch news on TV or read newspapers. What’s worse,I can go to bed earlier. As far as I know,everyone is happy about this newly arrangement of things.
第二节 书面表达(满分25分)
(2011浙江四校联合体高三下学期开学考试) 假定有一批外宾要在中国过春节(Spring Festival),他们很想了解关于我国春节的一些情况,请你根据下列要点写一篇短文,以作介绍。
要点: (1) 春节就是中国的新年,一般在二月份。 (2) 中国的年份是按12生肖命名的,如狗年、猴年等。今年是兔年。 (3) 春节前人们要大扫除。大年夜家人在一起吃年夜饭。 (4) 年初一走访亲友。孩子们会得到压岁钱。
(5) 人们在春节常常过得很愉快。 注意: (1) 要有标题。 (2) 记叙必须包括所有内容要点,但不要逐条译成英语。 (3) 字数:100左右。
___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________
2012届高三全国高考模拟重组预测试卷一(A)
第一部分
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
略
第二部分 第一节
21. C 考查冠词。根据句意,前一空格应用不定冠词表泛指;后一空格也应用不定冠词表泛指。
22. B 考查非谓语动词。句意:连续地下了两周的雨,完全毁掉了我们的假期。这里用现在分词作结果状语。
23. C 考查动词词义辨析。disappear消失,不复存在;fall降落,跌倒,降低;fail (指健康)衰退, 衰弱;damage损害,毁坏。句意为“威廉发现阅读越来越困难了,因为他的视力开始衰退了。”“increasingly difficult越来越困难”是个渐进的过程,故选C。 24. A 考查固定搭配。句意:我被告知新法律将在明年1月1日生效。come into effect 生效。 25. D 考查不定代词的用法。句意为“我没花钱就得到了这辆自行车。我的朋友买了一辆新车,就把这辆给了我。”根据后面“gave it to me”可判断没花钱,for nothing意为“免费的”。 26. A 考查动词短语辨析。句意:村子里每一个人都希望他经过几天的治疗后能好起来。pick up好转;come up过来;keep up保持;make up组成,化妆。
27. D 考查反意疑问句。must have been to…在此处表示对过去情况的推测。
28. A 考查倍数表达法。形容词的倍数表达法之一是:倍数+the size(length,height,etc.)of…
29. A 考查情态动词的用法。根据句意,他是最不愿意帮助别人的人,虽然他可能帮上忙。这里用might表示可能性较小。
30. B 考查副词词义辨析。otherwise 否则;meanwhile同时;therefore因此;thus因此、所以。句意:作为一个高三学生,我们在努力学习的同时应该加强锻炼来强身健体。
31. C 考查时态。句意:他曾经在农场工作了20年。他现在是一位老师。由此可知,在农场工作是过去的事了,所以用一般过去时。 32. C 考查连词。句意:“你为何喝这么多茶?”“噢,只要茶不会让我夜晚醒来就可以。”although虽然;as soon as一„„就„„;as long as只要;while尽管,虽然。
33. B 考查名词性从句。句意:凯特在这次期末考试中取得这么大的进步,我们都很吃惊。it是形式主语,真正的主语是that引导的主语从句。
34. B 考查非限定性定语从句。逗号后的非限定性定语从句中缺少主语,所以选择which。 35. A 考查交际用语。句意:“我们在6月的第一周需要三个单间。”“没问题。我们旅馆那时不忙。”根据“The hotel’s not busy then”可知答案为A项(没问题)。 第二节
文章大意:本文描述了两个同样遭遇不幸的人,由于各自对生活态度的不同,从而导致两种完全不同的生活方式。由此得出结论——不同的生活态度会导致截然不同的人生。 36.C 根据句意,“意外的事故夺取了父亲的生命,而父亲正是家庭支撑的主要来源”。因此选C。
37. D 由上下文可知,他在事故中失去了双臂,因此他必须依靠他弟弟的手臂。depend on 依靠,依赖。
38. A 根据never leaving him alone for years可知他弟弟变成了他的影子。 39. B 除了用自己的脚写字,他不能做任何事情。
40. C 根据上下文可知,他弟弟陪他上厕所后,出来等他。 41. A 根据上下文可知,他弟弟很累睡着了。
42.C根据上下文可知,两兄弟一起长大,他们会碰到一些问题,也会经常争吵。
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
43. C根据下文living his own life可知,弟弟想和他分开生活。
44. B 根据上下文可知,他非常依赖于弟弟,所以当他得知弟弟要离开他时感到非常伤心。因此选heart-broken。
45. B 小女孩失去了双手,与这个男孩一样有着类似的不幸。
46. B 根据her father went out looking for her mother可知,小女孩的妈妈不见了。 47. A根据上下文可知,小女孩想给父母做一顿饭,因此用prepare a meal。
48. B根据上下文可知, 炉子打翻了,导致了一场大火夺去了她的双手。result in导致。 49. A 小女孩失去双手后,她的姐姐表示愿意照顾她。因此用willingness。 50. A 根据上下文可知,尽管姐姐愿意照顾她,她还是决定要自立。 51. B while在此处是并列连词表示对比,意思为“然而”。 52. A 灾难在任何时候都可能降临。strike “降临,侵袭”。
53. D 根据上文男孩的经历可知,如果你仅仅选择抱怨和逃避,它就会一直追随着你。escape from逃避。
54. B 根据上文女孩的经历可知,如果你决定坚强面对,困难就会变成幸运。 55. B困难就会变成幸运。difficulty困难;fortune幸运;occupation职业;attitude态度。 第三部分
第一节 A
56. B 细节理解题。根据第一段第二句“„the only American to climb to the top of the world’s 14 highest mountains.”可知答案。
57. C 词义猜测题。根据上下文,Viesturs在高中时读到了法国登山者Maurice Herzog的故事,并且很快就被他的故事吸引住了。所以hooked的意思是interested。
58. B 主旨大意题。本段首句即本段的主题句。作者引用Viesturs的话就是为了证明这一观点。
59. C 细节理解题。根据文章最后一句“„he will probably soon set off on yet another adventure.”可知答案。
B
【要点综述】本文叙述了作者不辞辛苦地坚持锻炼,有时还不为他人所理解的故事;她只为自己的坚定信念,即通过锻炼来改变自己。
60.D 信息理解题。从第一段最后一句“It’s not a smile because the DVD is over,but a smile of success from pushing my body to its extreme limit.”可知答案为D。
61. C 主旨大意题。根据第二段中“Some people enjoy shopping, smoking, food, work, or even chocolate. But I need exercise to get through each day.”及后面所举例子可知,本段主要叙述了其他人对她每天坚持锻炼的不理解。
62. B 词义推断题。从第三段“So what drives me to roll out of bed at 5:00 a.m.? What gives„? ”“ A commitment to change my life with a way that reduces daily anxiety, „above all improves my body shape.”并结合选项可推断出commitment意为firm belief。
63. C 推理判断题。从第三段“„above all improves my body shape.”“This is the point„now fit just right” “„make a difference within myself inside and out”并结合全文可推断出她如此坚持锻炼身体的主要目的是塑造一个好体型。
C 【要点综述】文章向我们叙述了一位80多岁的老太太,凭借自己的热情与执着,终于成功实现了自己空中跳伞的梦想。
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
.C 细节理解题。题干关键词为“2001”,由第一段的“„in 2001, when my husband arranged for me to ride in a hot air balloon for my birthday.”可知。
65.D 推理判断题。由第二段中的“„stating George Bush Sr. did it at age 80. Why not me? I was just 84 and in pretty good health.”可知,在提到80岁的George Bush Sr.能做到后,又加了一个反问:我为什么不行?然后又强调自己身体健康,由此可以看出,作者提到此人是为了增加说服力,故选择D。
66.D 推理判断题。文章倒数第二段描述了自己跳出飞机时的情形及第一感受:When we first hit the air, the wind was so strong that I could hardly breathe. For a second I thought, “What have I gotten myself into?”可以看出,作者后悔了。
67.B 细节理解题。由倒数第二段的最后两句“Being up in the clouds and looking at the view below was unlike anything I have ever felt„ I was just enjoying it. ”可以看出,作者对在跳伞过程中所看到的景色非常喜欢。
D
68. D 细节理解题。根据第一段第一句中的„soldiers,surgeons and homeowners可知答案。
69. A 细节理解题。由文章第一段第三句可知。
70. A 推理判断题。根据第三段第一、二句的理解可知。 第二节
【要点综述】全文说明了如何让孩子认识钱、如何让他们正确地花钱。
71. G 从空后的So you may start talking about money when your child shows an interest in buying things, candy or toys„我们知道G项是本空的最佳选择。
72. F 联系空前的一句If he wants to have a toy, give him the money and let him hand the money to the cashier.可知F项合适。
73. D 联系空后的两个假设,我们知道,应该告诉孩子为什么他能或者不能获得某一东西。
74. A 联系后面的You can show your child how to make choices between different brands of a product so that you can save money.因此这部分教会“你”的孩子如何做出明智的决定。
75. C 联系空后的If he chooses the cheaper brand, allow him to make another purchase with the money saved.可知,作者认为“我们”要允许孩子做出选择。 第四部分 第一节
How nice to hear from you again! You want to know how is going on in schools in China?
what
In short,things had begun to improve since schools were called on to reduce students’ learning have
load. I don’t know about others,so I used to have to work even if at weekends,doing
but
endless homework and attend classes as well. Now I have more free time. I can follow
attending my own interest such as reading books,visiting to museums,and taking computer interests
lessons. In ∧evenings I can watch news on TV or read newspapers. What’s worse,I can the more
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
go to bed earlier. As far as I know,everyone is happy about this newly arrangement of
new things. 第二节
The Spring Festival
The Chinese New Year is called the Spring Festival. It usually comes in February.There is a name for each year.It may be called the year of the dog or the year of the monkey.And this year is the year of the rabbit. Before the New Year’s Day,the Chinese people usually give their houses a thorough cleaning.On the last day of the old year,there is a big family dinner.All members of the family try to be present at the meal.On the first day of the new year, people go to visit their relatives and friends.As a rule,children are given some money to buy things they like. People often have a good time during the Spring Festival.
中华资源库 www.ziyuanku.com 版权所有
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- 91gzw.com 版权所有 湘ICP备2023023988号-2
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务