最新资料欢迎阅读
智慧树知到《大学英语(山东联盟- 山东青年政治学院版)》章节测试 [ 完整答案 ]
2020 智慧树知到《大学英语 ( 山东联盟 - 山东青年政治学院版 ) 》
章节测试答案
第一章
1 、My family_______on my father ”s unemployment benefit
after he lost his job. A:got by B:got up C:got down D:got
正确答案: got by
2 、 They develop the specialized skills, knowledge, and positive
attitudes
needed to participate______sports
and
physical activities.
A:by B:in C:on D:with
正确答案: in
3 、According to the university president in Passage 1, what did the parents remind their children to do before they left
1
最新资料欢迎阅读
for college?
A:To have fun in everything they do B:To meet friends for life C:To develop more interest
D:To work hard and achieve the best they could
正确答案: To work hard and achieve the best they could
4 、The topic sentence, sometimes called a general statement, presents the topic or the main idea of the paragraph, and it always appears at the beginning of a paragraph.
A: 对 B: 错 正确答案:错
5 、“Education passes from generation to generation “教育代代相传”。
”译为
A: 对 B: 错 正确答案:对
第二章
1 、In passage 2, the father warns his child not to be upset by low grades. They are only letters and are not important.
A: 对 B: 错
2
最新资料欢迎阅读
正确答案:对
2 、The statement “Education is what remains after one forgotten everything he learned in school
has
” means that the
details you have learned or the facts you have remembered are not important. What is really important is the fact that you
have learned how to learn and that you have developed a way of thinking and a sense of responsibility.
A: 对 B: 错 正确答案:对
3 、Previewing is about how accurate your prediction is or how correct your answer is.
A: B:
对 错
正确答案:错
5 、I ”d like to sign _for volunteer ( 志愿的 ) work with an
environmental organization.
with the community.
A:by B:in C:up D:with
I hear it is a great way to connect
3
最新资料欢迎阅读
正确答案: up
第三章
1 、The phrase “make attempts ” means 尝试。 A: 对 B: 错 正确答案: A
2 、Which of the following phrases means A:free of charge B:free from duty C:free from debt
D:free from responsibilities
正确答案: free from duty
“免税” ?
3 、Which is the best translation of the sentence“The doctor
”
knew that the man was unlikely to make it.
A: 医生知道这人不能治。 B: 医生知道这人不能做。
C: 医生知道这人很可能治不好了。 D: 医生知道这人很可能不能做。
正确答案:医生知道这人很可能治不好了。
4 、Whenit means“个人财物”, the word“belongings ”is always used as a plural noun (
A: 对
4
复数名词 ).
最新资料欢迎阅读
B: 错
正确答案:对
5 、Which of the following phrases means A:teen fiction
B:historical novels C:romantic novels D:comic books
正确答案: comic books
“漫画” ?
第四章
1
、 To achieve a faster reading speed and better
comprehension, you are encouraged to read word by word.
A: 对 B: 错 正确答案:错
2 、What factors does a good narration contain A:setting
B:explanation C:order D:plot
正确答案: ACD
:
3 、 In the sentence structure “ not that…
省略 ).
but
that… ”, the second “that ” can be omitted(
5
最新资料欢迎阅读
A: 对 B: 错 正确答案: A
4 、In August, my mother started complaining ____ an ache
in her back. A:that B:on C:in D:of
正确答案: D
5 、 A comma(逗号 ) is usually placed after the opening or salutation of a personal letter.
A: 对 B: 错 正确答案: A
第五章
1 、People browse the Internet, read newspapers and watch
TV to _what is happening in the world. A:come up with B:put up with C:keep up with D:end up with
6
最新资料欢迎阅读
正确答案: C
2 、 We have recently been developing a device which we believe will great interest among young people.
A:increase B:rise C:raise D:arouse
正确答案: D
3 、Someof your suggestions have been, but others have been
turned down as they are not workable. A:adapted B:adjusted C:adopted D:adorned
正确答案: C
4 、Which of the following activities is not mentioned in
Paragraph 2, passage1? A:Buying foods online.
B:Instant-messaging friends in class if the professor is less than interesting.
C:Suppling music for walks between classes. D:Texting a friend who lives nearby.
7
A:the
最新资料欢迎阅读
正确答案: A
5 、The author of Passage 1 asks the students to remember to regulate and balance their time because too much time online can mean little time in real-life studying or exercising or visiting with friends.
A: 对 B: 错 正确答案: A 第六章
1 、 Which of the following advantages of the Internet is mentioned in Paragraph 1
, Passage2?
A:Watching movies. B:Buying goods online. C:Using online maps.
D:Communicating with friends.
正确答案: BCD
2 、Cars are mentioned in Paragraph 2 to show _.
Internet can provide
mapsto guide drivers in traffic
jams
B:people can solve air pollution and traffic jams by using the Internet
C:the Internet, like cars, brings convenience and causes
8
最新资料欢迎阅读
problems at the same time
D:the negative effects they cause
正确答案: C
3 、 In Passage 2, what kind of people think Internet addiction is
not a real problem?
A:Those who have Internet addiction. B:Those who have a weak personality.
C:Those who can well manage their time spent online. who think the Internet is very powerful 正确答案:
and useful.
D:Those
4 、He never expected that his best friend would charge him _cheating in the final exam.
A:to B:on C:in D:with
正确答案: D
5 、Makesure that you won”t let too mucha good thing become something bad. 译为
A: 确保你不会把好东西变成坏东西
B: 确保你不会使用过多会变成坏东西的好东西 C: 确保你不会因过度使用而使它变成害人的东西
9
最新资料欢迎阅读
D: 确保你不会使用任何好的或不好的东西 正确答案: C
第七章
1 、Martin is a capable person whom you can always count _
in a crisis. A:to B:on C:in D:with
正确答案: B
2 、 Administrative positions often ___doing a lot paperwork, such as budget reports and staff evaluations.
A:involve B:evolve C:dissolve D:solve
正确答案: A
3 、There is always a between what they do and what you want
them to do. A:afflict B:inflict C:conflict
10
of
最新资料欢迎阅读
D:conflicting
正确答案: C
4 、But today, our heroes are average menand women,“everyday
heroes ”_ we can relate, people _us. A:who, like B:to whom, for C:to whom, like D:that, as
正确答案: C
5 、 According to Passage 1, we should honor heroes recognizing their heroism and working to change the
circumstances that led to their death.
A: 对 B: 错 正确答案: A
第八章
1 、As I grew up in a small town at the foot of a mountain,
the visit to the village _ scenes of my childhood.
A:called up B:called for C:called on D:called in
11
by
最新资料欢迎阅读
正确答案: A
2 、It ”s surprising that such an innocent-looking have a crime.
A:confirmed B:clarified C:committed D:conveyed
正确答案: C
manshould
3 、Scientists are trying to find out what advantage should be natural resources in this area.
A:taken off B:taken of C:taken up D:taken on
正确答案: B
4 、The shop assistant customers.
A:accused B:charged C:scolded D:abolished
正确答案: A
was dismissed as she was _ of cheating
12
最新资料欢迎阅读
5 、 A good judge should try be fair and not to make ____ decisions. A:abnormal B:arbitrary C:alternative D:artificial 正确答案: B
第九章
1 、_ the policemen ran fast, they couldn ”t catch the thief. A:Though B:Even if C:As though D:Therefore
正确答案: A
2 、Which of the following A:a yearly medical exam B:a life insurance plan
C:an hourly weather report D:a first edition of a book
正确答案: A
would best be considered annual?
3 、According to Passage 1, which of the following is wrong?
13
statements
最新资料欢迎阅读
A:Sydney-to-Melbourne race is 875 kilometers long and is regarded as one of the toughest marathon events in the world.
B:Cliff Young is a toothless 61-year-old farmer, wearing
rubber boots.
C:Cliff Young runs sheep for two or three days at a time. This race is only one less day than that.
D:Cliff
Young gave all of his money to five other runners.
正确答案: C
4 、He used to _ jogging every day when he was at university.
A:go B:do C:play D:have 正确答案: A
5 、Amateur means A:insane B:distinction C:mechanism
D:nonprofessional
正确答案: D
第十章
1 、___being broke, I bought a new sofa on credit.
14
最新资料欢迎阅读
A:Nevertheless B:Whereas C:In spite of D:However
正确答案: C
2 、Which of the following statement?
sentences is an effective thesis
A:Immigrant workers are working in dangerous conditions and are doing the jobs that no one else is willing to do.
B:Fast food advertising not only targets the children parents, but the children themselves.
C:Fast food industry has had an effect on community by implementing its workers to low wages and have poor working conditions as in slaughterhouses.
D:The development of steel of a distinctively America.
正确答案: D
was very important in the growth
both in Europe and in North
”s
new architecture
3 、The purpose of transition words is to _.
A:help readers relate to the topic
B:provide a clear image of what is being described C:help a paper flow smoothly from one idea to the next
15
最新资料欢迎阅读
D:reveal the main idea of the paper
正确答案: C
4 、 Which of the following statements about reading
strategies is incorrect?
A:Skimming refers to looking only for the general or main ideas, and works best with non-fiction (or factual) material.
B:Skimming careful reading.
C:When scanning, you look only for a specific of information without reading everything.
D:Scanning
is reading a text
quickly
in order to find
fact or piece
is for fast
reading while scanning is for a more
specific information, e.g. figures or names.
正确答案: B
5 、 _ of the weather, the football game will be
played tomorrow. A:Therefore
B:Regardless C:In addition
D:Furthermore
正确答案: B
第十一章
1 、Testing students by examinations has long been regarded
16
最新资料欢迎阅读
as a reliable way to students
A:access B:assess C:assume D:assist
正确答案: B
” ability.
2 、A heavy commitment to a part-time job during the academic year
significantly
interferesschool
achievement
and
commitment.
A:by B:in C:on D:with
正确答案: D
3 、It appears that working makes a marginal situation worse. In other words, over time, __students work, __committed to
school they become.
A:the more, the less B:the less, the more C:more, less D:less, more
正确答案: A
17
最新资料欢迎阅读
4 、I will readily_____that working to pay for my own tuition
is not always fun.
A:concede B:recede C:accede D:precede
正确答案: A
5 、According to the research in Passage 1, about 20 hours per week is the safe amount of working time that done not affect school performance significantly.
A: 对 B: 错 正确答案: B 第十二章
1 、What are the functions of signal words?
A:To aid predicting what is coming next in the reading material.
B:To identify the pattern the author is using to get the points across.
C:To mark relations between sentence parts, between sentences, or even between paragraphs.
D:To get the main idea of a passage.
18
最新资料欢迎阅读
正确答案: BC
2 、“As”in paragraph 1, Passage 2 serves to signal for the debate over who pays for A: 对 B: 错 正确答案: A
the cost of college
the cause education.
3 、As the cost of attending college has soared over these
years, a vigorous debate emerges who should pay for college. A:by B:over C:on D:with
正确答案: B
4 、Someoneis trying me.
A:undermine B:determine C:understand D:divide
正确答案: C
to __the relationship between you and
5 、Bit __ bit, C a long way to go to win the contest. A:by
19
最新资料欢迎阅读
B:over C:on D:with
正确答案: A
20
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- 91gzw.com 版权所有 湘ICP备2023023988号-2
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务